maanantai 9. maaliskuuta 2015

opittua käytäntöön ja ihan tosi kiva salitreeni!

Koulu alkoi reippaasti ohjatulla kuntosalitreenillä hierojien kanssa. PT:t oli vapaalla aamun, mutta mun maanantaihin kuuluu muutenkin salilla hikoilu erittäin olennaisesti, joten päätin mennä mukaan. Ja oli kyllä hyvä päätös, treeni oli pääosin tuttu edelliseltä kerralta kun oltiin tuolla isommalla salilla, joten pääsin tekemisessä heti alusta hyvään vauhtiin. Hierojat ei tuolla salilla olleet vielä käyneet, joten heille osa liikkeistä ja laitteista oli vieraita. Idea oli liikkua pisteestä toiseen parettain, 4*12 toistoa ja palautus sen aikaa kun pari tekee omaa sarjaansa. Mä päädyin tosin lopulta tekemään yksin, koska meitä oli pariton määrä. Ei haitannut mua yhtään, sehän oli helpompaa ja sai keskittyä kunnolla siihen omaan tekemiseen. Oli kyllä taas niin kivaa! Se kammottava smith-laitekin oli jo tällä toisella kerralla tutumpi eikä tuntunut niin ilkeältä nojata siihen kyykätessä. Sai laittaa painoakin tankoon. (Hurjat 13,5 kg, mutta kuitenkin :D )  Koska tein yksin olin usein nopeampi kuin mun edellä liikkuva pari, ja päädyin sitten tekemään odotellessa kyykkyhaasteen kyykkyjä. En vaan tajunnut että kyykkään vielä sen tangonkin kanssa, joten tulipa sitten kyykkyjä yhteensä semmoinen 118 kpl. Tuntui kyllä treeni mukavasti jaloissa.

Meidän ryhmä oli myös saanut kuntosalin käyttäjiltä positiivista palautetta siitä että opiskelijat on kohteliaita, käyttäytyy hyvin ja ovat tulleet tosissaan treenaamaan. Aika kiva kuulla :)

Sain myös ensimmäisen harjoitusasiakkaani! Jihuu! Tietenkään en voi blogissa käsitellä asiaa niin että asiakas olisi tunnistettavissa mitenkään, enkä haluaisikaan, mutta on kyllä todella innostavaa päästä soveltamaan kaikkea oppimaani (ja mitä tässä nyt tullaan vielä opiskelemaan) käytäntöön. Ensimmäinen tapaaminen on sovittuna ja sitten alkukartoituksen jälkeen pääsen suunnittelemaan ohjelmaa asiakkaalle seuraavaksi 6 viikoksi.

Ope myös kannusti mua tekemään itselle ohjelman katsottuaan läpi mun esimerkkiohjelmat. Sanoi että teoriatiedon taso on hyvä, nyt pitää saada itselle kokemusta siitä miltä erilaiset ohjelmat tuntuu.

Mitä tulee linjan vaihtamiseen tuohon Personal Trainer linjalle ihan virallisestikin, odottelen edelleen tietoa työvoimatoimistosta. Saas nähdä...

Painosta ei ole hajuakaan! Ja se jos mikä on positiivisen vapauttava tunne :) Kun ei tarvi välittää. Syön oikein ja liikun, joten paino kyllä laskee. Aikanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti