maanantai 16. maaliskuuta 2015

kehitystä näkyy

Tai mä siitä tiedä näkyykö se missään, ainakaan mun kropassa. Mutta painoja on saanut nostaa. Tammikuussa kun koulu alkoi en penkkipunnerruksessa saanut edes tyhjää tankoa ylös telineestä (20 kg) vaan jouduin opettelemaan tekniikkaa kepillä. No tänään tein lämmittelynä tyhjällä tangolla yhden pitkän sarjan, ja kolmesta varsinaisesta sarjasta viimeisessä oli sitten 15 kiloa painoa lisäksi. Melkein olisi voinut harkita 20 kiloa, mutta ihan en uskaltanut. Ensi kerralla sitten. Tammikuussa kyykkäsin tyhjällä tangolla viimeisen sarjan, nyt oli viimeisessä sarjassa 20 kiloa painoa, ja olisi ehkä saanut olla vähän enemmänkin. Olen vähän varovainen ehkä lisäämään noita painoja, haluan että tekniikka pysyy oikeana. Mutta tuli kyllä hyvä fiilis :) Toki tulee muutenkin aina hyvä fiilis salilla, mutta varsinkin kun näkee konkreettista edistystä.

Tänään myös varmistui linjan vaihto, eli personal traineriksi tosiaan valmistun. Samalla sain sitten toisenkin harjoitusasiakkaan jolle tehdä ohjelma. Olen ihan liekeissä tästä, ihanaa :)

Huomenna tehdään liikuntatunnilla pilatesrullilla kehonhuoltoa ja lihastreeniä, keskiviikkona on niska-hartia jumppa ja torstaina kuntosalille. Perjantaina sitten juoksukoulua. Ja ensi maanantaina on soveltuvuus kokeet. Aikas hurjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti