maanantai 2. maaliskuuta 2015

-20 kg

Aikas hurjaa, olen nyt pudottanut itsestäni 20 kiloa! Ja uskallan melkein sanoa että suurin osa on ollut rasvaa, vaikken silloin painavimmillani kehonkoostumusmittauksessa käynytkään. Ruokavalio toimii hienosti, tykkään tälläisestä maltillisesta tahdista, ei stressaa tavoitteet ja niistä jääminen kun tietää jo valmiiksi että tahti on hidas, ja samalla karisee se into hypätä sillä vaa'alla kokoajan kun haluaa kuitenkin kerralla nähdä vähän isompia muutoksia.

Viime torstaina katselin salilla peilistä että kyynärpäät ei lähde leviämään, ja huomasin että mullahan on vyötärö. Ja on tuo mahanahkakin vähän kiinteytynyt, vaikka luulenkin että tuohon keisarileikkausarpien päälle jää tuo "röllykkä", mutta ompahan sitten pienempi :D

Syöminen on helppoa ja nautittavaa, ja lueskeltuani tuota Patrik Borgin blogia jota mainostin aiemmin, totean että olen myös melko salliva syöjä. Multa ei mikään ole sinänsä kiellettyä, vaan voin ottaa jos oikeasti haluan. Yleensä vaan päätän olla haluamatta.

Nyt kyykkäämään kyykkyhaasteen 55 kyykkyä, ei vielä pitäs tuntua oikein missään tuommoisen määrän, jalkoja treenatessa teen tangon kanssa enemmän. En pääsekään nyt aamusta salille kun tyttäret ovat flunssaisia enkä vie heitä hoitoon. Onneksi koulu alkaa vasta puoliltapäivin niin sinne ehdin sitten kuitenkin kun tytöt menee isälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti