tiistai 10. maaliskuuta 2015

Superkivaa liikkumista

Oli taas tosi kiva koulupäivä. Anatomiaa aamu, sitten valmennuksen perusteita. On muuten tuo ihmisten valmentaminen hyvin liki hevosten valmentamista :D Hassu huomio, joka siis pohjaa mun vanhoihin hevostenvalmentajan ammattitutkintoon tähtääviin opintoihin. Mutta tottahan se on, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä treenataan samoin periaattein, oli asiakkaalla sitten kaksi tai neljä jalkaa.

Ja iltapäivällä liikuntaa. Meidän liikuntatunnit on semmosia suunnilleen 90 minuutin pätkiä, joskus voi mennä pidempään joskus harvoin vähemmän aikaa. Tänään oltiin painisalilla ja tehtiin kaikkea hauskaa vähän leikkimielistäkin, mutta kyllä siinäkin tuli kuuma ja eilisen salitreenin jäljiltä kipeät ojentajat ja kyljet sai vähän lisätreeniä. Parin kanssa leikkimielistä painiakin tuli kokeiltua, ja se oli kyllä tosi kivaa. Sitten liikuttiin salin poikki milloin milläkin tyylillä, pyörimällä, rapukävelyä, varpaisillaan, kääpiökävelyllä, askelkyykyillä etuperin ja takaperin... En edes muista kaikkia mitä ope laittoi meidät tekemään. Kaikkein hankalinta oli maata selällään, kädet ja jalat ylhäällä, ja olisi pitänyt liikkua sivuttain nostamalla peppua ja hartioita vuorotellen. Oli muuten valtavan rankkaa. Sitten oli vielä 10 liikkeen kuntopiiri, venyttelyt ja kotiin. En tiedä millä sykkeillä tuolla tein, mutta tein kaiken täysiä ja hiki valui. Liikunta ei välttämättä ole kaunista, mutta kivaa se kyllä on!

Tämän illan haasteena on vielä 90 kyykkyä (liikuntatunnilla tein kyykkyjä jo pois alta) ja sitten alkaa vielä tuo vatsalihashaastekin. Huh huh, kyl nyt vatsat saa huomiota kun liikuntatunnillakin ne jo poltteli..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti