maanantai 30. maaliskuuta 2015

kuntotestejä

Päätin osallistua motiviren kesäkroppa haasteeseen koska kansan liikuttaminen on erittäin hyvä juttu ja mun sydäntäni lähellä, ja haluan osaltani osallistua tälläisiin jotta niitä sitten tehtäisiin jatkossakin. Vaikka omien treenejen ja koululiikunnan lisäksi on välillä vaikeaa löytää aikaa, niin olemalla luova ja soveltamalla onnistunee :)

Tänään tein alkukuntotestin, ja yllätyin iloisesti. Sain vatsoja tehtyä tällä ohjeella hurjat 26 kpl minuutissa! Kun aiemin en ole saanut yhtäkään! Ainoa oleellinen ero ohjeessa oli että kädet ojennetaan suoriksi eteen ja selkä nousee maasta sen verran että ranteet menevät polvien yli. Ja se onnistui. Jeee! Joten sain punnerruksista, vatsoista, kyykyistä ja kolmen minuutin askellustestistä yhteensä 16 pistettä, päästen hyvän ylärajalle. Aika huimaa. Siihen tähdätään että sitten 6 vkon jälkeen tulokseksi tulee erinomainen.

Tänään oli koulussa todellinen maanantaifiilis, väsytti vaan ihan hulluna. Mutta kun pääsi salille asiakkaan kanssa joka oli ihan fiiliksissä kaikesta liikunnasta ja teki mahtavalla innolla kaiken, niin olo kyllä parani huimasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti