keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Täyttä höyryä eteenpäin!

Aamulla heräsin kuudelta, että ehdin salille ennen koulua.  Tällä kertaa menin pitkästä aikaa uimahallin salille.  Oli aika tosi kiva treeni. Aamulla treenaaminen sopii mulle.  Lähtee päivä hyvin käyntiin.  Loppuverryttelyksi juoksin 15 min juoksumatolla. Vähän noin niinkun tekstinä et jaksanko edes hölkätä sitä tulevaa Cooperin testiä kokonaan..  ihan hyvin jaksoin, syke ei noussut edes kovin korkealle. 
Koulussa oli anatomiaa, yrittäjyyttä ja liikuntaa. Liikuntatunnilla tehtiin eräänlainen kuntopiiritreeni. Tein sen sata lasissa ja olin aivan kuollut jälkeenpäin, mutta olo oli kyllä mahtava.
Illalla käytiin lasten kanssa mummolassa. Äidilläni on keittiössä räsymatto jossa tasaisin välimatkoin raitoja. On noi muksut vaan fiksuja ja niillä on luonnostaan halu liikkua. Tekivät ihan samoja toiminnallisia harjoitteita siinä kuin me ollaan tehty koulussa. Kävelivät varpaisillaan koskematta raitoihin, sama takaperin, hyppien, karhunkävelyä, rapukävelyä ja voi miten monella tapaa keksivät.
Tuli valtavan hyvä mieli kuin tajusin olevani sellainen aktiivinen osallistuva äiti joka kannustaa lapsiaan liikunnalliseen elämäntapaan ihan vaan omalla esimerkillään.  Ja osallistuu lasten hassutteluun.  Saatiin mummikin innostumaan!  Lopuksi tytöt riehaantuivat vähän liikaakin tanssimaan ja laulamaan. Siitä menosta oli hiljainen viikko kaukana. Pistin pätkän myös instagramiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti