sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Forget the fitness feel the fatness.

Hiilari ja rasvaöverit. Ja suola. Ja kahvi. Olen mättänyt tänään niin paljon herkkuja, että voin sanoa ettei tee mieli ajatellakaan mitään muuta kuin oikeaa ruokaa. Ja sitäkään ei saisi uppoamaan juuri nyt. Nilkat on turvoksissa ja maha on pinkeä, olo tukkoinen ja päässä humisee. Nyt ei tarvikaan ennen juhannusta sitten herkutella, sain tarpeekseni. Kiitos nam. Tosin veikkaan etten vetänyt herkkuja yhtä paljon kuin olisin vuosi sitten upottanut. Jotain positiivista muutosta on tapahtunut, en tiedä johtuuko siitä ettei tarvi enää syödä kuin viimeistä päivää kun ei ole henkistä tarvetta, vai onko mahalaukku vaan pienentynyt :D Mutta hyvä näin. Nyt on mukava palata taas terveellisen ruokavalion pariin.

Tuli sitä toki pikkuisen jumpattuakin. Annoin siskolle lahjaksi kahvakuulan, joten näytin sitten myös muutamia liikkeitä hänelle joita voi kotosalla tehdä. Lisäksi tuli tehtyä oman tyttären ja äidin kanssa muutamia liikkuvuustestejä ja leikittyä rapukävelyllä ja kyykyillä.

Maailmaakin parannettiin, on nuo siskot vaan aika aarteita. Ja pikkuveljen poikakin kävi mummolassa kylässä vanhempineen, ihan mahtava pikkutyyppi. Vauvat <3

Leipomaankin pääsin pitkästä aikaa. Tuli siskolle luvattua turvepaloja (eli mokkapaloja pikkuisen perinteisestä poikkeavalla reseptillä) joten niitä sitten piti tehdä. En halunnut paitaa sotkea eikä essua ollut, mutta ei se mitään, nerokas tyttäreni keksi että muovipussista tulee hyvä essu. Pohja vaan leikattiin auki, kahvojen ala osaa vähän laajensin että oli helpompi pukea, ja sit vaan muovipaita päälle :D Hyvä oli ja jopa mahtui mun päälle, mitä en olis ihan heti uskonut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti