keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kissanpäivät, vaiko sittenkin yöt?

Adoptoin löytökissan pari vuotta sitten. Pekka oli silloin jo aikuinen, en osaa sanoa minkä ikäinen se mahtaa olla. Kollikissa jolla taipumusta lihomiseen, syö kuin viimeistä päivää vaikka viimeiset pari vuotta onkin saanut ruokaa aina kun tarvii, eikä sen tosiaan ole tarvinnut toimeentulostaan ja elostaan murhetia. No, viimevuonna Pekka oli aika hiljainen kissa, vähän varautunut ja piileskeleväinen, vaikka kiltti kuin mikä. Tänävuonna olen iloinnut siitä että se on selvästi kotiutunut ja alkanut luottaa meihin perheenjäseniin. Juhasta se tykkää jostain syystä erityisesti.


No ei siinä, se on oikeasti ihanaa että Pekka kokee olevansa täällä turvassa. Mutta. Kyllä mun teki viimeyönä mieli tehdä siitä tuluskukkaro. Nyt on huhtikuu, ja Pekka kun on miehinen mies niin sillä ilmeisesti  on kevättä rinnassa. Päivät se viettää makoillen saunan lauteilla tai mun sängyssä, mutta auta armias kun me muut koitetaan nukkua. Sitten alkaa mouruaminen, ovien raapiminen, tavaroiden tiputtelu pöydiltä, lisää raapimista ja mouruamista, se hyppää päälle ja leipoo jaloillaan ja kehrää niin että korvissa soi... Ihan kiva Pekka, mut kello on kolme aamuyöllä!

Mutta tulipa kerrankin lähdettyä aamulla ennen koulua oikein lenkille, sen sijaan että pikaisesti vain pissattaisin koiran. Mitäs sitä muutakaan kun on hereillä viiden aikaan eikä enää saa unta kun kissa on niin villillä päällä.

Huoh. Sulkisin sen kylppäriin mutta sitä mouruamista ja oven raapimista... Pallit siltä lähtee tätä menoa hyvin äkkiä.

Koulussa oli tänään enin teoriaa hermostosta, ja sitten kuntotestit, ja jo valmiiksi erittäin kipeillä lihaksilla ne meni vähintäänkin mielenkiintoisesti... Staattiset pidot mulla meni hyvin, mutta vatsalihasliike jäi taas nollaan (mikäköhän ihme siinä on??) ja kyykyt oli ihan tuskaa kun takareidet ja pakarat poltteli. Mutta osataanpa nyt ajatuksen tasolla erilaisia tapoja testata, laskettiin myös kolmen toiston maksimista maksimipainot laskukaavalla jne. Testejen jälkeen vielä pidin jättipallojumpan asiakkaalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti