maanantai 6. huhtikuuta 2015

RunFest 2015

Mun suurimpia motivaattoreitani PT-linjalle vaihdossa oli ihan tavallisten ihmisten liikuttaminen. Olen osallistunut aiemmin Motiviren Kyykkyhaasteeseen, ja samaisen järjestäjän kesäkuntoon haasteseen liityin myös, koska minusta on tärkeää koittaa saada kansa liikkeelle, ja mistäpä muustakaan aloittaa kuin itsestäni. Samaisesta syystä innostuin mukaan RunFestiin.

Matka ei ole liian pitkä aloittelijallekaan, 4,2 km voi myös kävellä, mutta toisaalta aikaa on vaikka treenailla juoksuakin koska tapahtuma on vasta elokuussa. Joukkueeseen mahtuu maksimissaan 5 henkeä, eli neljä itseni lisäksi. Tai muuten joudun kiskaisemaan sitten kaikki osuudet viestistä itse :D puolimaraton voisi kyllä tuntua pikkuisen pitkältä vielä tässä vaiheessa... Mutta enköhän saa houkuteltua mukaan muutaman muunkin. Suurin ongelma on se että vaihdan paikkakuntaa kesän alussa. Täältä Etelä-Pohjanmaalta saisin helposti jengin kasaan, mutta koska muutan Turun lähelle niin pitänee koittaa houkuteltua ihmisiä sieltä suunnalta.

Tänään kotiuduttiin pohjoisen lumisista maisemista. Lapset kotiutui ja koirankin hain mummolasta hoidosta. Oli rentouttava, mukava reissu, mutta on kyllä silti kiva että arki alkaa. Kauhea ikävä tulee vaan taas miestä, mutta onneksi nyt on Turussa pääsykokeita yms niin tiuhaan tahtiin että meillä on nämä kevään viikot aika lyhyitä ja saadaan olla paljon yhdessä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti