lauantai 11. huhtikuuta 2015

Ja sit kun sujuu niin sujuu!

Pieni lepo teki terää! Nyt on liikunnat painottuneet lenkkeilyyn koska olen ollut paljon reissunpäällä. Ja kotona kun olen niin on lapsetkin, joten salille en ole päässyt. Mutta lenkki on kyllä sujunut hyvin, juoksentelin Raisiossa kevyen oloisesti ja joka lenkin jälkeen on olo että olisin jaksanut enemmänkin, Pidän sitä tässävaiheessa tärkeänä etten treenaa liikaa ja joko telo itseäni (en todellakaan halua esimerkiksi sitä bursiittia) tai väsy itse treenaamiseen.

Eilen mentiin lasten kanssa lenkille, tytöt tuli pyörillä ja poitsu jalan. Ihan kunnon lenkkiä siitä ei vielä tullut, mutta ehkä tänään sitten kun eilen treenattiin sitä yhdessä kulkemista sujuvasti. Vielä oli sellaista pysähtelyä ja pyörien taluttelua joka hidasti tahtia, vaikka sitten pätkiä sainkin hölkkäillä likkojen vierellä. Mutta tärkeintä lienee että oli kivaa ja lapset näkee hyvää esimerkkiä liikkumiseen. Poikakin alkoi innostumaan lenkkeilystä.

Nykyinen koulu vähän on kärsinyt kun pitää rampata Turussa tulevan (toivottavasti) koulun pääsykokeissa, infoissa ja maanantaina vielä haastattelussa. Mutta onneksi nyt käyvät koulussa ravitsemusta yms josta minulla on jo aika vahva tietämys, ja ensi viikolla pystyn osallistumaan EA1 koulutukseen, ja sitten ensi viikon jälkeen taas täysipainoisesti omaa koulua.

Voitin myös RunFestin kuvakisassa lahjakortin, joten jahka se tulee voin mennä uusimaan juoksukuteet :) Ihan mahtavaa, kun nyt lenkkeillen tuulihousuissa jotka on nähneet parempia päiviä, eikä sopivia vaatteita oikeastaan ole kun painoa on tippunut niin  paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti