keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

PT:n hommissa

Tänään olin sitten asiakkaan kanssa ekaa kertaa salilla. Käytiin läpi ohjelmaa ja tekniikkaa ja tunnusteltiin että millaisilla painoilla kannattaa tehdä. Vähän jouduin lennosta muuttamaan suunnitelmia kun en tiennyt millainen tuo asiakkaan käyttämä sali on, mutta uskoisin että hyvä siitä tulee. Asiakas vaan toivoisi mut mukaan useamminkin... Pitää katsoa miten saisi aikatauluihin sopimaan, opintoihin ei kuitenkaan kuulu virallisesti kuin kerta viikossa.

Sen jälkeen sitten pidettiin se jumppa. Meni hyvin, asiakkaat tykkäsi ja taisi niiden vähän tulla kuumakin, vaikka siihen ei varsinaisesti pyritty. Enemmän liikkuvuusharjoitteita ja rentoa hassuttelua.

Nyt lenkille koiran kanssa ja sitten oma lihaskuntotreeni, en oo päässyt tälläviikolla salille itse ollenkaan, ja meinaa pää hajota.

Ainiin! Meinasi ihan unohtua, että tehtiin UKK:n kävelytesti koulussa tänään. Harmittavasti korkea painoindeksi laski tulosta, ja tehtiin testi ilman lämmittelyä (opetellaan vissiin semmoisiksi jotka sanoo että tehkää niinku mä sanon, älkää niinkun me tehdään ite) joten tulos jäi vähän huonommaksi kuin olisin toivonut. Mutta en siltikään ollut siinä rapakuntoisten sarakkeessa. Ja sitten jos ajatellaan että nyt kävelen 2 km 18 minuutissa, niin siitä tulee sellainen 6,7 km tunnissa. Ja aikanaan kun aloitin liikunnan, kävelin muka reippaasti, ja menin 4,5 km lenkin tunnissa... Että on tuo kunto siihen lähtötilanteeseen nähden aika paljon noussut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti