torstai 12. maaliskuuta 2015

perusvoimaa hakemassa

Miten voi olla että koulussa joka päivä on vaan niin kiinnostava! Tänään jatkui anatomia ja valmennus, ja sitten iltapäivällä mentiin salille. Jalat aika tulessa jo valmiiksi, tää viikko on ollut reisille aika rääkki. Onneksi kyykkyhaasteesta on tänään vapaa, joten jalkareeniksi jäi jalkaprässi ja pakara/takareisi laite. Niiden lisäksi tehtiin sitten olkapäitä ja selkää. Ohjeeksi sain opelta että 3 sarjaa, ja toistoja 6-8, ja ei haittaa jos vikassa sarjassa painoa on niin paljon että jää keskenkin... no, ihan siinä en onnistunut, on vielä vähän itsellä hakusessa että paljonko voin painoa missäkin laitteessa käyttää, kun harrastustaustaa ei paljoa ole ja koululla teen vapailla painoilla.

No, muuta kummempaa mainittavaa ei ole, mutta jalkaprässissä päädyin tekemään sitten 5 sarjaa, kun halusin kokeilla että koska se paino oikeasti olisi sitten sellainen että ei enää liiku. 130 kiloa oli kohtuu vakuuttavan kuuloinen määrä tämän amatöörin korvaan, mutta olisi ehkä saanut olla vikalla sarjalla jopa 150 kg. Ensi kerralla sitten...

No olihan sekin toisaalta mukavaa että sain kannustettua luokkakaverin voittamaan kävelymaton pelkonsa. Kokeili ensimmäistä kertaa elämässään, eikä se nyt huonosti mennyt.

Työkkäristä tuli hyviä uutisia, saan vaihtaa linjaa :) Eli musta erittäin todennäköisesti tulee sitten Personal Trainer. Okei, en näe itseäni tekemässä kovinkaan paljon varsinaisia PTn töitä, en halua nimittäin alkaa yrittäjäksi, eikä kokemuspohja ole riittävän vahva muutenkaan vielä ihan kaikille asiakkaille. Mutta uskon että tulen jonkun verran niitäkin tekemään, sekä sitten mahdollisesti tulevien opintojen ohessa osapäiväisesti jotain jumppaa vetää tms. Olen erittäin tyytyväinen tähän, kerrankin työkkäri on mun kanssa samaa mieltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti