torstai 26. helmikuuta 2015

Ravitsemustieteitä ja salitreeniä

Tänään onkin sitten viimeinen päivä kun sain nauttia Leenan läsnäolosta reeneissä ja lenkeillä. Tytön pitää mennä takaisin kotia kohti kun omat opintonsa alkavat taas maanantaina niinkuin mullakin omani. Ihan ilman koulutehtäviä ei kuitenkaan olla löhöilty, vaan itse olen pohtinut kuntosaliohjauskurssiani varten esimerkkiohjelmia ja ravitsemustieteen opintojanikin vienyt eteenpäin. Nyt on tämä tehty kurssi valmis kunhan tentin vielä teen, mutta seuraavat kurssit ovatkin sitten jo taas verkkoympäristössä auenneet ja niitä pitää alkaa tekemään seuraavaksi kovaa vauhtia.

Tänään herättiin taas aamulla salille, tosin ei ihan niin aikaisin päästy ylös kuin toissapäivänä, mutta jokatapauksessa :) Kokeilin toista kokokropan treeniä, mutta innostuin kyllä vähän tekemään jalkoja enemmänkin, ja Leena vielä toimi PTnä osassa laitteista ja rutisti musta irti viimeisetkin mehut. Salin jälkeen kävin uimassa. Otin tavoitteeksi semmosen nopean 500 m, koska Leena ei tullut ja en halunnut liian kauaa itseäni odotuttaa. Uinti kuitenkin sujui jotenkin älyttömän joutuisasti, joten päädyin lopulta uimaan 750 metriä. Se ei varmastikaan kuullosta paljolta jollekin joka uintia harrastaa, mutta näin tokaa kertaa useampaan vuoteen matkaa uivalle se oli aikas hyvin. Varsinkin kun uin sen niin joutuisasti.

Kotiin päästyämme syötiin ihanaa salaattia ja kanaa, olipas hyvää!

Viikonlopun liikunnoista en osaa vielä oikein sanoa mitään, muutakuin että lauantaina menen seuraamaan elämäni ensimmäisiä painikisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti