sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kahvakuula on kaveri

Hurahdin kyllä niin kerrasta tuohon kahvakuulaan. Ohjatulle tunnille en ole päässyt sitten ensimmäisen kerran, mutta ostettuani kotiin kuusikiloisen kuulan, on sitä tullut heiluteltua.
Juuri äsken viimeksi, tälläkertaa kokeilin muutamaa uutta juttua. Lainasin nimittäin kirjastosta viikolla Tuomo Kilpeläisen Kahvakuulakoulu kirjan, ja eilen lueskelin sen läpi. Mieheni kanssa juttelin myös aiheesta, ja hän ehdotti rinnalleveto-punnerrus-tuulimylly comboa.

Tein ensin viiden minuutin pienen lämmittelyn ihan ilman kuulaa. Olen tykästynyt näihin Fitness Blenderin youtube videoihin, joskaan kovin montaa en ole vielä kokeillut. Tänään valkkasin nopsan lämmittelyvideon, ja spotifysta musaa, ja eikun menoks. Sitten tein muutaman lämmittelyliikkeen kuulan kanssa, osa oli tuttuja tunnilta, osan katsoin kirjasta. Varsinaisen treenin alkaessa ajattelin rinnallevetoa tehdessä että perkules, tää kuuden kilon kuula alkaa olla jo liian kevyt. Piti tehdä aika tosi monta toistoa ja pari sarjaa, että alkoi tuntumaan. Mutta sitten kun pääsi punnerruksiin niin totesin et joo, kyl tää 6 kiloa on vielä ihan hyvä... Pitää vaan valkkailla noita vähän vaativampia liikkeitä ja lisätä toistoja. Tein lisäksi kulmasoutua ja ojentajapunnerrusta. Lisäksi vähän väliin lasten peittelyä sänkyyn ja iltapusuja :D Sitten treeni loppuun, cool down kevyesti venytellen samaten fitness blenderin videoista, ja ai että on hyvä fiilis. Instagramiin pistin  kuvan kun tytär halusi leikkiä paparazzia, treenaaminen ei muuten ole kauhean kaunista :D Kuten tuosta tyttären ottamasta lähiotoksesta selvästi näkyy :D Meitsin löytää instasta vaikka klikkaamalla tuolta oikealta ylhäältä tuota view on instagram nappulaa.

Kahdeksankiloista en ajatellut ostaa, ei mulla ole varaa kerätä noita kaikkia kotiin, jos tässä sen aikaa koittaa treenailla tolla kuuskiloisella et voi ottaa sit kympin seuraavaksi.

Nyt iltapalalle ja nukkumaan, ja huomenna tulee ihana ystävä kyläilemään, katsotaas mitä me keksitään hänen kanssaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti