maanantai 16. helmikuuta 2015

Kunnon alku viikolle

Tää on nyt toinen viikko kun alotan maanantaina koulun salilta, ja voin sanoa että tää sopii mulle. Saan viikon alkuun energisesti ja onnistumisen fiiliksillä, ja koko päivä menee paljon paremmin kun aamulla ekaksi menee salille hikoilemaan.

Oli kauhean ihana aamu muutenkin, aurinko paistoi ja mieli oli heti korkealla. Ja kun kyykkyihin sai laittaa tankoon painoa lisää 10 kiloa, ja se ei tuntunut edes kovin pahalta, ja uskaltauduin kokeilemaan penkkipunnerrusta tangolla, kun aiemmin olen tehnyt vain käsipainoilla, ja sekin onnistui hyvin, niin oli kyllä fiilis todella hyvä. Koitin ottaa kuvaa jossa näkyisi myös ulkona paistava aurinko, mutta en jaksanut nostaa täriseviä käsiäni tarpeeksi :D Sain siis vain lähikuvan itsestäni repeilemässä käsien tärinälle.. Se on kuulkaa rikkaus kun osaa nauraa itselleen :D

Personal trainerit saavat lomaviikon jälkeen itselleen harjoitteluasiakkaat. Opettaja kysyi haluaisinko minäkin sellaisen. En oikein tiedä... Toisaalta se kiehtoisi, mutta toisaalta vähän pelkään ettei mulla siihen taidot oikein riitä. Vaikka ei nuo kaikki muutkaan mitään himourheilijoita ole, ja onhan mulla teoriatietoa kohtuu paljon. Pitää nyt miettiä.

Huomenna on laskiaisen kunniaksi ulkourheilupäivä, keskiviikkona mennään salille porukalla ja torstaina on pilatesta. Joten ihan muksasti tänäkin viikkona saan liikuntaa ihan koulun puolesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti