tiistai 24. helmikuuta 2015

lenkkiä, salia, uintia ja talviloma!

Ihanaa kun on loma! On tuo koulu ihan super paikka, mutta silti mä nautin kovasti siitä että saa vaan olla kotona, näkee rakasta "ottotytärtä", leikkii lasten kanssa.. Ja kun lapset on isällään, voi mennä rauhassa ajan kanssa liikkumaan.

Eilen illalla kun tyttäret lähti iskälle, käytiin lenkillä koiruuden kanssa, ja aamulla herättiin ennen kuutta, ja tähdättiin uimahallin salille puoli seitsemäksi. En ollutkaan aiemmin käynyt täällä uimahallilla, joten kokemus oli ihan uusi. Oli kiva kun pystyi jakamaan sen ystävän kanssa. Aika edullisestikin tälläiset opiskelijanretkut pääsi harrastamaan, 4,5 euroa sisälsi max. 2h kuntosalilla ja yhteensä 3 h aikaa harrastaa, eli uimaankin ehti kyllä.

Sali oli pienehkö mutta ihan ok. Jäin kyllä kaipaamaan tankoa, penkkipunnerrukseen löytyi penkki ja tanko, mutta kyykkäämään ei mahtunut missään tangon kanssa. Jalkaprässi oli myös vähän turhauttava, olen niin lyhkänen että vaikka sen sääti pienimmilleen niin pysyin tekemään vaan peruskyykkyä vastaavaa liikettä, ei puhettakaan että yltäisin jos nostin jalat levyn yläreunaan, että liike olisi kohdistunut enemmän pakaraan. Painoa sai laittaa myös aika pirusti, koska siinä siis istuin ja jaloilla työnsin sitä istuintani ylöspäin. Tein viimeisen sarjan 60 kilon painolla, ja silti sain tehtyä "liikaa" toistoja.

Kokeilin kiertävää harjoittelua sellaisella ohjelmalla jossa on alussa, keskellä ja lopussa aerobista 10 min, ja tuli kyllä hiki. Uskon että voisi olla tehokas apu painonpudotuksessa tuollainen ohjelma. Vähän kyllä muokkaan sitä ensikerralle, nyt kun tiedän mitä salilta löytyy.

Sitten käytiin uimassa muutama altaanmitta, venyteltiin vähän, käytiin monitoimialtaassa lillumassa ja kävin kokeilemassa että juu, kylmävesialtaan vesi on kamalan kylmää.

Sen verran edukas hinta ja mukava kokemus oli, että ostin lähtiessä itselle 10 kertaa lisää rannekkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti