perjantai 16. tammikuuta 2015

Kauneus on katsojan silmässä

Kauneusihanteita on yhtä paljon kuin ihmisiä. Nyt on mediassa, ja siten ns. yleisenä ihanteena, pinnalla melko hoikka naisvartalo, ja rinnalle on tullut tämä fittnes-buumi jossa ollaa myös hyvin hoikkia, mutta myös lihaksikkaita. Itse olen aina pitänyt kauniina pikkuisen pyöreämpää naisvartaloa, kurvit on mielestäni ihania! 



Fakta kuitenkin on, että olemme kaikki erilaisia. On ihmisiä jotka ovat luonnostaan hoikkia ja siroja, ja on ihmisiä joille lihas tai rasva kertyy helpommin. Voimme toki vaikuttaa ulkonäköömme laihduttamalla, lihomalla tai treenaamalla, mutta uskon itse että olemme kukin kauneimmillamme kun olemme vartalon malliimme sopivan painoisia ja muotoisia. Laihduttaminen ei tee kaikista automaattisesti kauniimman näköisiä, mutta jos on luonnostaa hoikka, ei lihominen automaattisesti tee kauniita kurveja.

Kun ihminen on sinut itsensä kanssa, ja tyytyväinen itseensä ja oloonsa, hän on kaunis. Silloin myös tarve muuttaa itseään vain koska yhteiskunta suosii 10 kiloa hoikempaa vartta, tai vaikka isompia rintoja, poistuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti