torstai 14. toukokuuta 2015

No pain no gain

Nyt sattuu. Jos olenkin luullut että olen treenien jälkeen ollut kipeä, niin nyt tiedän olleeni vain vähän arkana. Koska nyt sattuu. Maanantain pudotusarja pystypunnerruksilla alla ja sitten eilen crossfit tunnille.
En juurikaan tiennyt mistä on edes kysymys kun koulusta lajiin mentiin tutustumaan. No voimaosiossa oli sitten vauhtipunnerrusta, ja sykettä nostattavassa pallon heittoa, kahvakuulalla etuheilautusta ja burbee.  Hiki valui ja syke huiteli jossain 180 paremmalla puolella. Olin aivan varma ensimmäisten 21 toiston loppupuolella etten selviä tulevista sarjoista. Mutta niin vaan selvisin, ja vielä määräajassa. Takapuolesta jäi märkä läntti salin lattiaan, ja olin aivan kuollut. 
Rakastuin lajiin. Ihan mahtava fiilis!  Olen niin kipeä että pelkään huomista kun tulen olemaan vieläkin kipeempi..  mutta pakko päästä muuton jälkeen peruskurssille!  Nyt taisin löytää sen oman juttuni.
Crossfit tunnin jälkeen käytiin porukalla syömässä salaattibaarissa ja sitten oli vielä joogatunti.  Käsivarret ja etureidet oli jo aivan hapoilla joten se dynaaminen jooga teki tiukkaa. Mutta ihan kivaa sekin oli. 
Koulun jälkeen kävin koiran kanssa vajaan tunnin lenkillä, luulen että jalat olisi paljon kipeämmät kaikista niistä kyykyistä (pallon kanssa piti mennä ensin kyykkyyn ja sieltä heittää ylös ponnistaessa) jos en olisi käynyt lenkillä.
Tänään sitten käytiin lasten kanssa ulkoilemassa muutaman kilometrin verran, muuten otan kyllä levon kannalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti