maanantai 11. toukokuuta 2015

Juosten kohti kesää

Päivät kuluu ihan hullua vauhtia! Nytkin mun oikeastaan pitäs olla jo autossa matkalla kohti koulua, mutta sen verran kiristän ruokatauosta että kirjoitan muutaman rivin. Kesä tulee kohisten kohti, koulu loppuu jo ihan kohta! Jotenkin tuhottoman nopiaa on aika kulunut, vaikka toisaalta tuntuu kyllä kuin tammikuusta olisi jo ihmisikä, niin erilaisena sitä nykyään itsensä näkee. Vaikka matka on pahasti kesken, niin kuitenkin kaukana ollaan siitä mukavuudenhaluisesta sohvaperunasta jonka käsitys liikunnanilosta oli että se on jotain huuhaata jolla koitetaan saada laiskat liikkeelle.

Kotona on paljon pakkaushommia, tavaraa pitää käydä läpi ja leijonan osa menee myyntiin ja kierrätykseen (ja roskiin) en ala raahaamaan koko omaisuutta toiselle puolelle suomea. Viedään vaan se mitä tarvitaan. Pakko kuitenkin nipistää aikaa liikunnalle, mulla on kasvavana murheena ja huolena se että kun koulu loppuu, saanko ylläpidettyä tätä liikunnan määrää. Ehkä kesällä vielä jos en ole töissä, mutta entäs sitten elokuussa kun koulu alkaa... On pakko koittaa sovittaa jo nyt liikuntakertoja arkeen koulun ulkopuolellekin että tapa sitten siirtyisi tulevaisuuteenkin. Vaikka toisaalta olen niin koukussa liikkumiseen etten usko että se noin vain loppuisi, niin toisaalta tiedän että vanhat tavat ja tottumukset istuu tiukassa, ja pelkään että jos löysäilen liikaa niin lössähdän taas vanhoihin tapoihin takaisin.

Juoksuun olen ihan koukussa, nyt kun kunto on noussut sen verran että ei ihan heti ole aivan piipussa kun pari juoksuaskelta ottaa, niin kyllä tuota vaan haluaisi lisää ja lisää. Tämän aamun lenkki oli n. 5 km ja aikaa meni 45 minsaa, josta yhteensä 35 minsaa juoksin. Kyllä tuntuu tosi hyvältä, kun ajattelee että vielä viime kesänäkin olin jo 200m hitaan hölkän jälkeen aivan kuollut. Nyt nää lenkit on kokoajan olleet sellaisia ns. hyvänmielen lenkkejä joista jää kaipaamaan lisää ja lisää.

Mutta nyt on pakko hypätä autoon ja kouluun että ehdin koulun salaattia syödä ennenkuin tunnit alkaa. Tänään ohjelmassa ravitsemusta ja kuntosalia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti