sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kun mitat kääntyy nousuun.

Olen moneen kertaan sanonut että vaaka on painonhallinnassa lähinnä vihollinen. Olen edelleen samaa mieltä, ja olen nauttinut elämästä ilman puntaria. Tiistaina meillä on koulun puolesta InBody kehonkoostumusanalyysi, joten silloin se painokin sitten taas saadaan. Viimeksi olin InBodyssä helmikuussa, joten todella mielenkiintoista nähdä mitä tässä meikän kehossa on kevään aikana tapahtunut. Silloin painoa oli 83,7 ja rasvaprosentti 39,7 ja painoindeksi 31,9. Eniten jännitän kuitenkin sitä mitä on tapahtunut rasvattomalle massalle, joka silloin oli 50,5 kiloa. Toivon ettei se ainakaan vähentynyt olisi.

Mittoja otin taas tänään, tosin aamupalan jo syötyäni että ei ihan vertailukelpoisia välttämättä, mutta huvittavaa niissä oli tälläkertaa se, että vaikka vyötärö on inan kaventunut, ja lantio kolmisen senttiä, niin reisi ja pohje on kasvaneet :D Sitä se treeni teettäää... Olen kyllä ollut huomaavinani että lihasta olisi jalkoihin tullut lisää, ja mittanauha kyllä on samaa mieltä. Sekin sitten selviää inbodyssä, viimeksihän alavartalo oli suhteessa ylävartaloon heikompi, katsotaan miten nyt käy..

Mutta parasta tässä on se, että vaikka mulle on tullut senttejä lisää, ei se tarkoita että olisin lihonut! Ihan mahtava fiilis kun on tehnyt treeniä ja nyt alkaa tulokset ihan konkreettisesti näkyä. Vaikka en välttämättä toivoisi isompia lihaksia jalkoihin, niin hei, vahva haluan olla, ja ne lihakset kuitenkin muokkaa paljon tuota jalan muotoa.

4 kommenttia:

  1. Moi!

    Lukaisin blogisi läpi tänään. :) Kerron tässä yhtenä rykäyksenä muutamia heränneitä ajatuksia, en viittinyt moneen erilliseen postaukseen kommentoida.

    Ensinnäkin: ihan tosi, tosi kiva blogi sulla! :) Tykkään kovasti. Olin jo aiemmin liittynyt lukijaksi, mutta vasta nyt ehdin/muistin lukea kaikki tekstit läpi. Huippuhienon työn oot tehnyt elämäntapamuutoksen kanssa, tsemppiä vaan tulevaan! :)

    Toiseksi: ootko jo saanut porukan kasaan RunFestiin? Mua voisi kiinnostaa pieni Turun-reissu (asun siis pk-seudulla) elokuussa - sopivasti kesälomakin silloin. Eli jos huolit tuntemattoman mukaan, I'm there! :) Tarkoituksena olisi kehittää juoksukuntoa kesän aikana, ja tuo tapahtuma voisi olla kiva lisämotivaattori siihen. Ja nettisivujen perusteella vaikuttaisi mukavalta tapahtumalta. :)

    Kolmanneksi: mullakin on blogi, http://jalotaito.blogspot.fi/. Tervetuloa tutustumaan! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos viestistä! Aikas hurjaa jos jaksoit koko blogin kahlata läpi, ja tosi kiva että tykkäät! Ilman muuta tulet mukaan joukkueeseen! Sitten meitä on kasassa neljä, eli yksi enää niin on täysi tiimi :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista