tiistai 12. toukokuuta 2015

pudotussarja ja hyvänmielen liikuntaa

Eilen oli tosiaan koulussa taas kuntosalia, ja tehtiin vähän raskaampi treeni. Pareittain taas kierrettiin, se on ihan hyvä systeemi, saa toinen olla toiselle PTnä ja palautuskin tulee siinä samalla kun kaveri tekee puolestaan liikkeet. Oli kyllä raskas mutta tosi mukava treeni. Ideana oli että tehdään kolmea eri lihasryhmää, ja kaikissa kolmessa on kaksi liikettä. Ensimmäinen jota tehdään 4*8 ja semmoisilla painoilla että oikeasti jo väsyy siinä vaiheessa. Toista liikettä sitten pudotussarjana, ensin 10 toistoa niin isoilla painoilla että juuri ja juuri jaksaa tehdä, sitten pikkuisen painoa pois ja niin monta toistoa kuin vaan pystyy tekemään. Ja tämä toistetaan kolme kertaa. Kuullostaa simppeliltä, mutta kyllä vaan ihan erilailla oli tekemisen makua kuin omissa treeneissä, ei tule vain itsestään puristettua kaikkea irti yksin. Meillä oli kohteena pakarat/jalat, olkapäät/kädet ja hartiat/yläselkä. Eli loppupeleissä aika kokovartalotreeni, mutta tarkoitus olikin lähinnä että tajutaan mistä pudotussarjassa on kyse, miten sitä kannattaa käyttää ja missä hyödyntää.

Illalla kävin vielä koiran kanssa tunnin lenkillä, juoksin pari pientä pätkää, mutta palauttavana kävelynä pidin suurimman osan lenkkiä.

Tänään sitten taistelinkin auton kanssa, katsastuksesta ei mennyt läpi mutta saa sillä nyt sitten sen kuukauden vielä ajella. Huoh. Onneksi on tuo mies joka osaa katsoa sitä, muuten tulisi tosi kalliiksi.

Ja illalla käytiin lasten kanssa ulkoilemassa reilu tunti. Käveltiin kallioilla ja hypittiin puron yli. Kaksi vanhempaa kasteli sukkansa. Pienin oli fiksuna likkana laittanut kumpparit jalkaan. Koirakin nautti kun sai rauhassa haistella ja nuuskuttaa enkä ollut kokoajan hoputtamassa eteenpäin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti