tiistai 28. heinäkuuta 2015

Työhaastattelua, FODMAPia ja hiivaleipää

Tänään on ollut mukavan reipastahtinen päivä. Työhaastatteluun mennessä olin onneksi vielä ihan aikataulussa, jopa vähän ajoissa, mikä olikin ihan hyvä koska minua ennen oleva hakija olikin sitten tehnyt oharit. Ilmeisesti työ ei sitten häntä kiinnostanut likikään niin paljon kuin minua. Sormet ja varpaatkin ristiin että tärppäisi, olisi kyllä ihan minulle sopiva työ, työajat ja työtunnit. Mutta katsotaan oliko pomolle tarjolla parempia hakijoita, vai saako meikä pestin. Tämän viikon loppuun mennessä lupasi ilmoitella..

Sitten saikin mennä tukka putkella tapaamisesta toiseen, jutella mielenkiintoisista asioista ja saada hienoja ideoita. Päässä pyörii kaikkea mitä pitää tarkastaa ja kirjata ylös ja suunitella, aika paljon on paperihommia tiedossa. Aika vaan käy vähiin kun torstaina lähdetään tyttärien kanssa pohjanmaalla käymään, mutta jospa vaikka ottaisi sinne läppärin mukaan... katsotaan ehdinkö tekemään kaiken ennen lähtöä, sitten voisi mummolassa vaan lomailla.

FODMAP ruokavalioon olen tutustunut viimeaikoina ammattillisessa mielessä, ja mitä enemmän siitä lukee sitä selvemmäksi käy että parikin tuttua voisi kovasti siitä hyötyä. Pitää tutkia asiaa vielä vähän lisää, aiheesta löytyy valtavasti tietoa niin suomeksi kuin englanniksi. Voisi kenties kirjoitella siitä aiheesta ihan oman tekstinsä, mutta tutustun siihen vielä ennen sitä vähän syvällisemmin.

Tapaamisien jälkeen pääsin kotiin puoli kahdeksan aikaan, ja kirjoittelin tärkeimmät muistettavat ylös, ja sitten aloin tekemään leipää. Ollaan nyt aika pitkälti koko tämä aika kun ollaan Raisiossa asuttu tehty leivät itse, minä hoidan vaalean ja Juha ruisleivän leipomisen. Sen lisäksi että itse leivottu tuore leipä on aivan äärettömän herkullista, se on myös halvempaa kuin ostaa kaupasta, ja lisäksi kun itse leipoo tietää varmuudella mitä leipä sisältää. Tulee vaan tuota tuoretta leipää ehkä sitten vähän liikaakin syötyä.. Varsinkin kun juoksutreenit on edelleen tauolla ja salillekaan en sitten enää tänään ennättänyt. Huoh. No, pitää ottaa rentoutumisen kannalta, saapa kroppa palautua rauhassa. Pitää vaan katsella syömisiä vähän tarkemmin kun kulutus on alhaisempaa.

Josko nyt pääsisi kohta ottamaan leivän uunista ja nukkumaan, huomenna alkaa sama lento heti aamusta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti