maanantai 27. heinäkuuta 2015

10 kysymystä, eli kevennystä väliin.

Lueskelen säännöllisesti vain muutamaa blogia, mutta yksi sellainen on tämä blogi, jossa oli kaikille halukkaille 10 kysymyksen haaste. Itsekään en halua haastaa ketään, mutta totean samaten, tarttukoon ken tahtoo haasteeseen.

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Olen aina käsitellyt minua askarruttavia asioita kirjallisesti. Nuorena se oli se perinteinen päiväkirja, sittemmin blogi. Painonhallinta varsinkin on aihe jossa koen että minulle on valtavasti hyötyä siitä että kirjoittelen ajatuksiani ylös. Samalla blogi toimii vähän muistikirjana, tärkeimmät liikuntaan liittyvät jutut tulee kuitenkin yleensä kirjattua tänne jonnekin. 

2. Miten aloitat aamusi?

Nousen ylös, laitan kahvin, pesen naaman, otan kahvia, käytän koiran pissalla, teen aamupalaa. Jos on lenkkiaamu niin sitten teen aamupalan ennen koiran käyttöä.

3. Millaisissa paikoissa mieluiten käyt ja kuinka usein ulkona syömässä?

Käyn itseasiassa valtavan harvoin ulkona syömässä. Viimeksi käytiin miehen kanssa Hiili nimisessä amerikkalaistyylisessä ravintolassa, oli kyllä valtavan hyvää. Seuraavaksi voisi ehkä käydä syömässä jotain tulista. Mutta kertoo varmaan riittävästi meidän ulkona syömisistä kun sanon että eka kerta oli tuo edellinen, ja suhdetta oli silloin takana jo n. 8 kk... Ja seuraavaa kertaa ei ole tiedossa :D

4. Millaiset olisivat unelmiesi treffit?

Voisi tuo rakas viedä minut vaikka kiipeilemään. Tai jotain muuta aktiivista ja vähän pelottavaa ja haastavaa :D Toinen vaihtoehto olisi sitten mennä vaikka ihan kahdestaan luontoon vaeltamaan. Ei muuta kuin me kaksi ja retkieväät, teltta ja luonto. 

5. Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä ystävässä?

Mun ystävällä on pakko olla sellainen tietynlainen kärsivällisyys, ettei ota nokkiinsa jos en soittele joka päivä tai edes joka viikko (tai joka kuu). Olen siis kammottavan huono pitämään yhteyttä. Facessa enemmän tulee juteltua, mutta puhelin ei ole kovassa käytössä. Ystäväni on mulle kyllä rakkaita, ja heitä on aina ihana nähdä kun se vaan onnistuu. Mutta enää ei ole sellaista "käydään kahvittelemassa" aikaa kuin vaikka vielä pari vuotta sitten oli. Sen lisäksi pääseekin pitkälle sillä että on aito ja rehellinen. 

6. Mitä haluaisit opettaa (tuleville) lapsillesi?

Mä toivon että lapseni (ja lapsipuoleni) oppivat että liikunta on osa elämää, ruokaa syödään nälkään, herkut kuuluu juhliin ja että he on hyviä ja ihania ja kykeneviä yksilöitä juuri sellaisina kuin he ovat. 

7. Kappale, jota olet viimeaikoina eniten kuunnellut

Jaa... Joku mun juoksu-playlist kappale varmaan. Kuuntelen pääasiassa radiota ja sitä mitä sieltä sitten sattuu tulemaan. Päässä on soinut tänään Sitkeä sydän (en edes tiedä onko biisin nimi tuo, mutta siinä siis lauletaan että sinulla on sitkeä sydän joka lyö).

8. Kenen kanssa jäisit mieluiten ja vähiten mieluiten jumiin hissiin?

Mieluiten Juhan. Se ei panikoi ja on hyvää seuraa. Vähiten mieluiten siskon, se pelkää muutenkin hissejä, voin vaan kuvitella miten se pelkäisi jos se jumittuisi. (niin tai sit SUB kanavan rasittava Kristoffer. En tiedä mikä siinä miehessä on, mutta mua vaan ärsyttää suunnattomasti sen ääni ja tapa puhua, vaikka voihan se olla vapaalla ja ruudusta poissa ihan mukava tyyppi.)

9. Eniten inhoamasi kotityö

Kissan hiekkalaatikon siivous. Siksi se onkin delegoitu lapsille...

10. Minkä elokuvan nimi kuvastaisi parhaiten elämääsi?

Tämä onkin hankala. Ööö... Hmm.  Eihän tähän nyt voi keksiä mitään oikeasti hyvää. Tyttö sinä olet tähti xD :D :D


Ja 10 kysymystä minulta kaikille kiinnostuneille:

1. jos voisit olla mikä eläin tahansa, mikä olisit?
2. jos saisit valita / joutuisit valitsemaan syötkö koko lopun elämäsi suklaata vai jäätelöä, lihomatta ja sairastumatta, kumpaa söisit?
3. paras lapsuusmuistosi?
4. mottosi elämässä?
5. suurin saavutuksesi?
6. noloin hetkesi jonka kehtaat kertoa?
7. mitä haluaisit että sinusta muistetaan kun olet kuollut?
8. jos olisit laulu, mikä laulu olisit?
9. elämäsi ihanin jälkiruoka?
10. oletko koskaan nauranut niin että tulee pissat housuun? :D


2 kommenttia:

  1. Tunnen Subin Kristofferin, ja on livenä oikein mukava tyyppi :-D Eli huoli pois vaikka samaan hissiin jumiin jäisitkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D hehe, uskon että on mukava tyyppi livenä! En yleensä tapaa ärsyyntyä kovin helpolla, mutta jotekin mua aina värisyttää kun sen ääni telkusta kuuluu, eikä hyvällä tavalla. Liekö muistuttaa jotakuta jonka tunnen, en tiedä, en ymmärrä..

      Poista