sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Edistymistä ja stressinpurkua

Eilen vietettiin miehen kanssa vapaailtaa. Käytiin kävelyllä ja ajelulla. Ajeltiin Röölään kahville ja nautiskeltiin sateisista maisemista. Koiran kävelytyksen jälkeen löhöttiin sohvalla ja juotiin kaljaa, syötiin ribsejä ja jälkkäriksi karkkia. Super romanttiset kalsarikännit ja terveellisyys aika kaukana :D
Mutta sitä mun pää kyl varmaan tarvikin, koska oli taas jotenkin vaikeaa ja tylsää syödä oikein.  Tänään onkin ollut aivan toinen asenne,  on taas kivaa syödä puhdasta ruokaa.

Kahvilla Röölässä.

Juoksutreenit rullaa mukavasti, tänään tunnin lenkki oli 8 km ja se tuntui sopivan kevyeltä. Tuli hiki ja tuli vähä väsykin mutta olisi ollut kohtuu helppoa lisätä vauhtia. On tosi kiva huomata edistymistä näin nopeasti, vasta pari viikkoa suunnitelmallista treeniä takana ja keskinopeudet on jo kiivenneet reilusti ylöspäin. Voin olla tyytyväinen siihen että olen tehnyt pohjatyön hyvin, koska muuten ei edistyminen olisi näin helppoa. Olen ihan aikataulussa tavoitteisiini nähden.

Ostin tänään myös vihdoin kortin salille, joten pääsen sinnekin lihaksiani kiusaamaan. Olen nyt niin hurahtanut juoksuun, että salitreenitkin tulevat olemaan juoksua tukevia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti