maanantai 17. elokuuta 2015

Voihan eka koulupäivä ja puutuvat ja kipuilevat jalat

Voi että osaa jännittää. Aamulla saattelin lapset kouluun, poika oli kovin rauhallinen ja lunki joten en niin jännitä hänen puolestaan, mutta tuo mun pieni ekaluokkalainen. Apua! Sinne se meni iso reppu selässä kouluun ja omaa paikkaa etsimään. Nyyh. Mun pikkuine vauvani on jo koululainen. Nyt sitten jännään puoleenpäivään asti että pääsen koululaisia vastaan ja kuulemaan miten eka päivä meni. Onneksi olen tänään kotona, huomenna sitten joutuvat varmaankin tulemaan jo itsenäisesti kotiinpäin. No, ainakin matkaa on hinkattu monta kertaa.. Pienin meni tosi reippaana hoitoon, odotti jo kovin uusien kavereiden saamista.

Muihin asioihin hetkeksi, koitan harhauttaa itseäni.

Parina viimeviikkona jalat on olleet huonossa kunnossa. Akillesjänne oireilee edelleen aina välillä (ja välillä taas ei) mutta sen lisäksi iski kummallinen hermosärky. Alkoi alaselästä ja säteili pitkälle pitkin kumpaakin jalkaa, särki ja särki vaan vaikka mitä kokeilin. Aloin jo vähän tuskastumaan kun päivästä toiseen kävelykin tuntuu kurjalta, mutta sitten mystisesti eräänä aamuna vain heräsin kivuttomana. En tosiaan tiedä mikä kivut aiheutti (paitsi että aika hyvä veikkaus on lihasjumi joka pisti hermot jotenkin pinteeseen) mutta toivon että ne nyt pysyvät poissa. On heti paljon mukavampi ja rennompi olla kun kokoajan ei satu. Haluaisin jo kovasti taas juoksemaan, ja varmaan kohta kokeilenkin kevyttä lenkkiä. En suostu antamaan nyt periksi tämän kanssa. Sitten jos jalka taas kipeytyy enemmän niin pitää varmaan marssia johonkin oikeasti kunnolla tutkittavaksi.

Viikonlopun sain siis onneksi viettää ystävien kanssa kivuttomana, ja kyllä muuten teki päälle hyvää kun sai olla ihan vaan vanhojen kavereiden kanssa, syödä (ja juoda) mitä huvittaa (kuten ihanan kermaisaa ja juustoisaa pastaa..) ja tanssia tanssia ja tanssia. Jostain syystä rakastan tanssia yökerhossa ja edellisestä kerrasta on aivan liian kauan aikaa. Ei vaan tähän nykyiseen elämään oikein sovi nuo yökerhokeikat kovin usein. Nyt on ihan kylkien lihakset kipeänä siitä persauksen pyörittelystä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti