sunnuntai 6. joulukuuta 2015

5.12 ja 6.12 itsenäisyyspäivä

Joulukuu se vaan etenee eikä lupaa kysele. Vaikka niin ajattelin ehtiä kirjoittamaan jotain ns. järkevää joka päivä, niin toisin tuntuu käyvän. Mutta väliäkö hällä.

Kovin joulukuiset fiilikset ei tosi ole täällä Raisiossa, missä mekin asutaan nykyään ihan meren rannalla. Vesi nousee nousemistaan, mun peruslenkkipolku on jo meren valtaama ja pellot sen ympärillä samaten. Venesatamassa käytiin katsomassa, niin parkkipaikat on veden vallassa ja laiturit keinuu hurjasti aaltojen päällä. Pyörätie on katki paristakin kohtaa Raisiosta Naantaliin päin, ja on vaan ajan kysymys koska vesi nousee tiellekin.


Siitä huolimatta aion noudattaa jouluperinnettäni, jota olen noudattanut siitä asti kun viimein taivuin ostamaan muovikuusen. (Muovikuusi hyi että, mutta kestävä kehitys  ja vähemmän neulasia sisällä ja plaa plaa. Oikeasti se muovikuusi on pop siksi että ehtii hyvin nauttimaan kuusesta ja joulufiiliksestä jo ennen joulua, koska jouluna lapset ei sitten ole kotosalla) Joten tänään sitten pistetään kuusi pystyyn, koristellaan ja sitä katsellessa juodaan glögiä ja syödään pipareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti