torstai 10. joulukuuta 2015

Nyt meinaa jännittää

Eilinen meni mukavasti töissä, vähän vähillä eväillä tosin siihen verrattuna että oli aika raskasta hommaa, ja siksi pisti väsyttämään iltapäivällä. Mutta mies teki ruoan ja sain syödäkseni, ja sitten se vielä raahasi mut kävelylle, niin johan alkoi piristymään. Oisi se vaan tärkeää muistaa syödä riittävästi, varsinkin kun koittaa hallita painoaan. Jos syö liian vähän niin se kyllä varmasti kostautuu napostelunhimona ja ylilyönteinä illalla.

Lasten harrastukset jäi joulutauolle ja juteltiin kaikkien kanssa että mitä ne haluaisi kevät kaudelle. Pienin haluaa vaihtaa baletin painiin. Se oli mulle ehkä vähän yllätys, mutta tottakai se käy. En todellakaan ala kieltämään tyttöä painimasta. Ekaluokkalainen taas haluaa jatkaa balettia, mutta vaihtaisi telinevoimistelun rytmiseen voimisteluun. Lupasin että saa kokeilla sitäkin nyt sitten yhden kauden. Minusta on tärkeää antaa lasten kokeilla useampaa juttua, jos sieltä sitten löytyisi sellainen jota oikeasti haluavat tehdä. Toki kokeilu kestää sitten sen yhden kauden, mitään kahden kerran kokeiluja en hyväksy, vaan lapsenkin pitää ymmärtää että sitoutuu harrastukseensa kauden ajaksi. Kerran viikossa. Vanhin taas olisi lopettanut kaiken ja etsinyt ohjelmontikerhon. No, annoin luvan etsiä ohjelmointikerhon, mutta ilmotin pojan silti telinevoimisteluun ja freegymiin, niinkuin syyskaudellakin. Vaikka uskon että lapsen pitää saada kokeilla useampaa juttua, uskon myös että lapsen pitää liikkua. Jos poika ei osaa ehdottaa mielekkäämpää lajia tilalle, ja on noissa jo yhden kauden käynyt hyvillä mielin, niin saa sitten käydä ensi kaudenkin.  Nuorempi poika jatkaa kilpauraansa painissa, ja harrastelua telinevoimistelussa. Häneltä on nyt jäänyt jalkapallo pois (nappulaliiga loppui) ja poika on siitä ollut vähän harmissaan, mutta toisaalta onpa sitten hänelläkin välillä vähän vapaata.

Mutta se mikä nyt vähän jänskättää, on se että olen menossa tänään, kahden tunnn kuluttua, juttelemaan yritysneuvojan kanssa. Liiketoimintasuunnitelma laskelmineen on valmis, ja olen aika varma että aloitan liiketoiminnan ensi vuoden alusta. Mutta jos neuvoja täysin teilaa ajatukseni ja laskelmani niin sitten kyllä masentaa. Peukut pystyyn ja sormet ristiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti