maanantai 14. joulukuuta 2015

Tulevan yrittäjän joulukiireet

Yritysneuvoja torstaina ei suinkaan ampunut alas suunnitelmiani, vaan piti minua hyvin valmistautuneena, sekä mahdollisuuksiani pärjätä hyvinä. Joten nyt on starttirahahakemus vetämässä ja sitten kun sieltä päätös tulee (oli se sitten myönteinen tai kielteinen) niin voi laittaa yrityksen vireille ihan oikeasti.

Viikonloppu vietettiin mummolassa, ja nähtiin jopa hieman lunta :D Täällä Raisiossa, suomen Lontoossa, sataa aina vettä. Katsokaapa huviksenne uutisten jälkeen sääennuste, aina ne sateet tulee lounaasta. Eli täällä sataa. No kuitenkin, mummolassa oli ihan joulufiilis, syötiin paljon, lapset riehui ja meni sokerista seinille, juteltiin äitin kanssa yöllä kun muut nukkui ja muutenkin tuntui ihan samalta kuin jouluisin. Vain siskot puuttui <3

Sunnuntaina tein äitille pikasiivouksen ja pesin lattiat, hän tykkäsi kovasti, ja sitten kävin pikkuveljen lukaalin puolella tekemässä hänelle ja perheelleen joulusiivot joululahjaksi oikein pitkän kaavan kautta. 4 tuntia siinä meni, ja käsikin otti osumaa, mutta tuli niin hyvä mieli itselle kun sai antaa toisille lahjaksi (siivous)stressittömän joulun! Mummin, vaarin ja siskon ja siskonmiehen paketit jäi mummolaan aattoa odottamaan, kaikki käsintehtyjä. Olen koittanut tänä vuonna ostaa mahdollisimman vähän, ja tehdä itse mahdollisimman paljon. Senkin takia tuo joulusiivousidea oli minusta hyvä, kun sai omaa osaamistaan antaa toisille, eikä turhaa krääsää.

Paljon on kyllä elämä muuttunut siitä mitä se oli vielä vuosikin sitten. En olisi kyllä vuosi sitten, tai puolikaan vuotta sitten, uskonut että aion perustaa oman yrityksen, ja uskon täysin siihen että voin tienata leipäni yrittäen!  Nyt on kovasti suunnittelut käynnissä, jonkun verran aion tehdä myös PTn hommia, vaikka pääasiassa yritystoimintani keskittyykin kotisiivouksiin ja kotiapuhommiin. Vielä ei edes pelota, vaikka yrittäminen tänä päivänä onkin aika riskaabelia hommaa. Odotan oikeastaan aika innolla tulevaa vuotta. Aika sitten näyttää miten tän tätin käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti