keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kun flunssa painaa päälle

Aloinkin jo ihmetellä miten ollaan säilytty niin pitkään terveinä. No, iskihän se flunssa sitten. Toistaiseksi yritän vielä räpistellä vastaan finnrexinin, hunajan, carmolistippojen ja teen voimin, ja nappaan pahimpina aamuina buranaa töihin lähtiessä, ja strepsilssiä töissä. En vielä väittäisi olevani varsinaisesti kipeä, mutta selkeästi toimintakyky on vähän heikossa hapessa, ja liikkuminen on pitänyt rajoittaa koiran kusetukseen ja töihin. Ensiviikko on uudessa työssäni kiireisin tähän asti, eikä oikein olisi varaa olla kipeänä kun pomokin lähtee ulkomaille, joten koitan nyt ottaa iisisti.

Olen päättänyt tehdä taas vähän enemmän hommia tämän jäljellä olevan painon suhteen, jos vaikka ensi vuoden alottelisi normaalipainoisena. Mutta stressiä en halua edelleenkään asiasta ottaa, vaan samaan rauhaisaan tyyliin. Mutta pikkuisen tarkemmin. Samalla varmaan blogiinkin tulee kirjoiteltua enemmän, kun treenit saa taas pyörimään kunnolla. Jalka alkaa olla kunnossa, ja pikkuhiljaa aloittelen taas juoksutreenejä. Tuntuu kuin olisi ikuisuus siitä kun juoksi säännöllisesti. Saa nähdä mitä tauko teki kunnolle... Vaikka varovasti pitääkin aloittaa.

Tulossa myös pohdintaa tunnesyömisestä ja siitä miten sitä voi hillitä, tai miten siitä voisi päästä eroon kokonaan. Onkohan se mahdollistakaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti