keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Positiivisuutta pullollaan

Nyt taas sujuu kaikki!  Juokseminen rullaa tosi hyvin ja kevyen oloisesti, varmaan jo tällä tai viimeistään ensi viikolla juoksen tuon uikkupolun kokonaan, ilman kävelypätkiä. Siinä on sitten iso virstanpylväs ihan lähellä, olen haaveillut n.  5 km yhtäjaksoisesta juoksusta vuodesta 2007..  voitte uskoa että tuntuu hyvältä! 
Muutto vei melko hyvin kaiken liukuvaran budjetista,  joten ainakaan nyt kesäkuussa en salikorttia vielä hommaa.  Olen sen sijaan tehnyt paljon lihaskuntotreenejä oman kehon painolla. Kun on näin painava on se ainakin riittävän kova vastus :D Haaveilen siitä että joskus on kehon hallinta ja lihaskunto niin hyvä että sellaiset ihan perusjutut kuin käsilläseisonta onnistuu.
Suurin muutos minussa liittyykin haaveiluun. Olen oivaltanut että ihmisen kroppa on siitä mahtava juttu, että se voi kehittyä kunnes kuolema korjaa. Liikunnallisuus ja urheilullisuus, hyvä kunto ja terve keho eivät ole jotain mikä olisi vain harvojen etuoikeus. Kaikilla on mahdollisuus kehittää itseään, ja kuka tahansa voi tavoitteeseensa päästä. Se vaatii vaan töitä.
Töistä puheenollen.  Allekirjoitin viimeviikolla työsopimuksen. Sain oman alan osapäivätöitä, ja olen asiasta valtavan onnellinen. Elämä on menossa mahtavan kivaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti