lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kotiseudun tutkimista lasten kanssa

Sitä parempaa puuhaa ei muuten olekaan!  Lapset tykkää ja saa liikuntaa ihan huomaamattaan, samalla voi viettää laatuaikaa mukuloiden kanssa ja nauttia itsekin luonnosta.
Miksi ihmeessä kaiken kesäpuuhan pitäisi sisältää kalliita huvipuistoja tai leirejä. Okei, olen toki siinä onnekkaassa asemassa että voin paljon aikaa lasten kanssa käyttää, osapäivätyöt ei paljon vie ja kun syksyllä kuitenkin alkaa taas koulu niin vakityötä ei voi edes ottaa vastaan. Mutta silti, eilen tyttäret julisti että oli ihan paras päivä ikinä. Ja mitään sen kummempaa ei tehty kuin käveltiin katsomaan alppiruusupuistoa ja syötiin siellä eväät. Ja käveltiin taas takaisin. Lenkin pituus oli n. 6,5 km mutta tosi hyvin jaksoi ekalle menevä ja 5-vuotias kun oli matkalla kaikkea kivaa kuten tulevan koulun leikkipaikka ja juomista ja leipää mukana.  Ja koirakin nautti 2,5 tunnin ulkoilusta.
Illalla käytiin sitten miehen ja nuorimman pojan kanssa kiertämässä uikkupolku, joten ihan hyvin sain liikuntaa vaikka en askeltakaan juossut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti