maanantai 9. kesäkuuta 2014

Sinut itsensä kanssa?

Miksi meidän pitäisi kaikkien sopia siihen yhteen ainoaan vartalonmalliin? Tätä en  vaan käsitä. Miksi ihmiset, sekä miehet että naiset, kuvittelevat että vain yhdenlainen keho on kaunis? Sitten kun kyseenalaistaa tämän kysymällä että no millaista naista/miestä pidät itse kauniina, kerrotaan että monenlainen voi olla kaunis, sopusuhtaisuus on tärkeää muttei paino tai lihasten muoto nyt ole se tärkein asia. Mutta itseltä odotetaan ja vaaditaan kuitenkin sitä täydellistä. Relatkaa ihmiset! Miksi meidän pitäisi miellyttää "kaikkia" eikö pitäisi riittää että miellyttää itseään, ja kenties sitä omaa rakastaan? Ja jos sitä rakasta ei ole, niin ettekö tahtoisi rinnallenne sellaisen ihmisen joka arvostaa teitä sellaisina kuin olette, ei vielä vähän hoikempana tai kiinteämpänä tai lihaksikkaampana?

Ei, en puollustele nyt ylipainoa. Liika on liikaa, terveysriskit ja etenkin se oma jaksaminen ovat tärkeämpiä, ja kyllä ylipainosta, ainakin merkittävästä, kannattaa hankkiutua eroon. Ihan jo sen takia että kun syö oikein on vointi niin paljon parempi, paino putoaa sitten sivutuotteena. Mutta tämä hoikkuuden ihannoiminen ottaa kupoliin. Varsinkin kun ei riitä että on hoikka, vaan sitten pitää olla tietyn muotoinen persaus ja tietynkokoiset tissit ja pitkät sääret ja luoja tietää mitä kaikkea. Mitäs jos vaan rakastettaisiin niitä lyhyitä koipiamme ja leveitä ahtereitamme, leveä takapuoli saa vyötärön näyttämään aivan mitättömän pieneltä ja lyhyillä jaloilla pääsee liikkumaan siinä missä pidemmilläkin. Isot rinnat on hankalat ja turha haaveillakaan näteistä olkaimettomista mekoista, mutta hitto vieköön näyttääpähän maha pienemmältä. Ja pienet rinnat ei kenties ole yhtä esillä kuin suuremmat mutta pukeutuminen seksikkäisiin selän paljastaviin toppeihin onkin sitten paljon helpompaa.

Kauneus, itsevarmuus ja omassa nahassaan viihtyminen on asenne ja päätöskysymyksiä. Kaikki me voimme itse tehdä työtä sen eteen, että hyväksymme ne kohdat itsessämme joista emme niin hirveästi pidä, ja rakastamme kaikkea muuta.

Terveisin Anni joka rakastaa fiftarimekkoja ja sitä tunnetta että on sellaisessa kaunis ja seksikäs.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti