tiistai 24. kesäkuuta 2014

2.päivä

Ei tullut päänsärkyä vielä tänäänkään. Jokohan uskaltaisi toivoa että olen viisastunut viimekerroista, ja reipas veden ja vissyn juonti, b-vitamiinilisä sekä ulkoilu on auttaneet eikä niin pahaa päänsärkyä tulekaan? Ehkä odotan vielä paripäivää ennenkuin alan taputella itseäni olkapäälle :)

Tänään on ollut yhtä hyvä päivä kuin eilenkin. Aamulla heräsin pirteänä 6 h yöunien jälkeen, mikä on ihme sinänsä, normaalisti meikä voisi nukkua vaikka vuorokauden putkeen.

Ruokailut meni hyvin, joskin tuli tarve napostella joten söin muutaman pähkinän ja vähän maapähkinävoita (11 hh/100g, joten hiilarimäärään se ei juuri vaikuttanut) pitänee koittaa lisätä rasvan määrää entisestäänkin, kun tuli tuommoinen tarve.

Parisuhde loppui, mikä on toki saanut mielen maahan, vaikka se minun päätökseni olikin. Emme siis asuneet yhdessä, joten sinänsä tämä on helpompaa kuin jos suhde olisi ollut pidemmällä. Elämässäni on tapahtunut tänä vuonna niin isoja juttuja, etten ollut vielä valmis parisuhteeseen. Nyt keskityn itseeni, omiin syömisiini ja terveyteeni.

Pirteänä kohti huomista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti