perjantai 27. kesäkuuta 2014

4.päivä - keskiaikapäivät

Tänään arvelin että voisi olla pikkuisen haasteellista pysyä alakarppina, koska suuntasimme ystävien kanssa keskiaikaa pällistelemään Turkuun. Ja voi mitä houkutuksia siellä olikaan!


Niinkuin nämä fudget. Kaikkia makuja joita mieleen voisi juolahtaa. Ja tuoksu oli aivan huumaava. Mutta en ostanut yhtäkään, ei loppuviimeksi ollut edes hankalaa olla ilman. Toinen suuri houkutus oli karamelisoidut omenat, ja makeat paahdetut mantelit. Ja ihanan tuoksuiset letut. Mutta en sortunut niihinkään vaikka kaverit herkuttelivat.

Ruokaa oli loppuviimeksi todella helppoa löytää, possua suoraan vartaasta päreelle, lanttua ja kaalia. Jätin vain niiden alle asetetun ruisleivän syömättä. Ystävän annoksista maistoin myös kanaa ja lohta. Oli kyllä herkullista.

Mutta ihan nappiin ei sitten kuitenkaan reissu mennyt. Menin nimittäin maistamaan maailman ihaninta lakritsaa, ja sorruin sitten pussillisen (180g) sitä ostamaan. Mutta koen silti selviytyneeni voittajan näistä markkinoista. Lakut on syöty, ja alakarppi jatkuu, ja toivon ettei tuo 180g lakumäärä tuo hedaria takaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti