maanantai 2. marraskuuta 2015

vapaa viikonloppu... viikko... pari viikkoa...

Huh huh miten helppoa on muuten lipsahtaa takaisin vanhoihin huonoihin ruokailutottumuksiin! Yksi vapaa viikonloppu, joka kyllä snänsä teki hyvää ja tuli tarpeeseen, laukaisi kunnon syöksykierteen paskaan ruokavalioon. Toki muitakin syitä on, kuten kiire, stressi, ahdistus ja se että on ollut mieli maassa, mutta huonoja syitähän nuo on. Stressiä ja kaikkea muutakin kakkaa olisi paljon helpompi sietää jos söisi oikein, eikä vielä sitten ahistuisi lisää siitä että paino nousee....

No, tää on tää elämäntaparemontti siitä kiva juttu, että se loppuelämän kestävä uusi tapa syödä ja liikkua ei kaadu vapaaseen viikonloppuun, viikkoon eikä edes kahteen. Vaan sitten sitä vaan taas kasaa itsensä ja alkaa tarpoa taas kohti terveellistä ruokaa ja hyvää oloa. Tänään sain itsestäni irti kuntosalille raahautumisen ja eilen kävin hölkkäämässä, joten kyllä täältä taas noustaan.

Ei kukaan ole täydellinen, enkä varsinkaan minä. Mutta siitä olen tyytyväinen etten enää heitä kirvestä kaivoon heti kun tulee vähän takapakkia. Vaan jatkan sitkeästi eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti