sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

vko 27 - yhteenveto

Olipa muuten tosi rentouttava viikko! Viimeviikolla oli liikuntamäärät todella korkeat, tällä viikolla treenit oli minimissä mutta arkiaktiivisuus tapissaan, ja ykkösasiana rentoutuminen.

ma - lenkki, ja sosiaalisuutta kun miehen sisko lapsineen ja miehen veli, tämän vaimo ja tuore vauva kävivät kylässä. Tein raakakakkua ja söin itsekin palasen, mutta se tosiaan oli itse tehty ja tiedän ettei sen syöminen ollut pahasta. Kun hyvää tekee itse voi paljon helpommin maistellakin, kun tietää varmuudella mitä kyseiseen herkkuun on laitettu.

ti - autoilua etelä-pohjanmaalle, tyttäret mummolaan ja eikun mökille. Aamulla laitoin puhelimen virransäästötilaan joka päästää läpi puhelut ja viestit muttei mitään ilmoituksia, ei edes sähköposteja. Tarkoituksena pitää some taukoa samalla. Ei treeniä.

ke - mökillä <3 siivousta, haravointia, veneilyä ja kalastusta. Ei treeniä.

to - edelleen sometauko pitää. Kirjoittelen välillä ajatuksia päiväkirjaan. Tuntuu kuin olisi ollut lomalla paljon pidempään. Lisää kalastusta, lapset kävi mökkeilemässä myös. Ei treeniä.

pe - käytiin kalastamassa, sienestämässä, kävelyllä ja siivottiin mökkiä lähtökuntoon. Sometauko pitää. Ei treeniä.

la - ajettiin kotiin. Olipa ihana mökkireissu <3 Sometauko piti koko reissun, suosittelen kyllä lämpimästi kaikille. Otin valokuvia ihan oikealla kameralla, kirjoitin päiväkirjaa, kudoin ja luin iltaisin. En kaivannut puhelinta ensimmäisen päivän jälkeen. Kotona sitten punnerrustreeni ja vatsalihastreeni illalla

su - aamulenkki. Sisko tulee tänään ruisrockiin ja samalla meille, joten jotain pientä tulee mahdollisesti sitten hänen kanssaan vielä tehtyä.

Ruokavalio piti täydellisesti koko mökkiloman, pannukahvi oli ihanaa ja tulella tehty ruoka maistui niin hyvältä! Edes saunasiideriä en ottanut, vaan täydellisen korvikkeen, vichy salmiakki tölkin. Saunottiin jokapäivä, parhainpana kahdesti. Paino tippui huolimatta siitä etten juuri treenaillut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti