torstai 30. kesäkuuta 2016

Jussi juhlittu ja arki rullaa

Juhannus vietettiin miehen isän luona Kajaanin kupeessa. Voitte uskoa että ruokavalio oli vähän jotain muuta kuin mitä olen itselleni määrännyt loppukirin ajaksi, mutta en ajatellut ottaa siitä yhtään minkäänlaista stressin poikastakaan. Nih. En ottanut täytekakkua, en korppua, en pullaa, vain kohtuulliset annokset ruokaa ja antaumuksella salaattia ja ukin itse pyytämää ja savustamaa lohta. NAM! Viimeisenä reissupäivänä oli kuitenkin syötävä keksiä ja kääretorttua, koska minä en ole ihminen joka menisi väittämään vastaan lapsipuolteni isoisomummuille. Semmoinen ikä ja elämänkokemus ja viisaus joka asuu vanhoissa naisissa, se on jotain se.  Liikunnan suhteen meni myös aika lomailuksi, torstaista tiistaihin ja vain kaksi lenkkiä ja pari kävelylenkkiä. Mutta annan senkin armollisesti itselleni anteeksi, sillä oli kiva pitkästä aikaa kutoa, kun sukuun on tullut uusi pienokainen. Pari myssyä ja parit sukat sain aikaan, opettelin vihdoin tekemään kaksi sukkaa yhtäaikaa pyöröpuikoilla.

Nyt ollaan kuitenkin oltu pari päivää kotona, ja takaisin rutiineihin on ollut mukavan helppo solahtaa. On ihanaa syödä hyvin ja liikkua! Eilen meinasi melkein mennä överiksi kun pirteänä aamulla kirmasin aamulenkille (4,5 km), sitten mies heräsi ja tahtoi kävelylle (5 km) ja lähdin seuraksi, ja illalla piti vielä mennä testaamaan uusia juoksuvarusteita (4,5 km). Sain vihdoin käytettyä vuosi sitten saamani intersportin lahjakortin. Mukaan lähti jalkaan ihanasti sopivat juoksukengät, jotka ammattitaitoinen ja mukava myyjä katsoi sopiviksi jalalleni sekä askellukselleni. Lisäksi tuli ostettua kompressiotrikoot, ja parin käyttökerran kokemuksella on kyllä sanottava että ai että on ihanat! Kyllä nyt kelpaa kirmailla pitkin Raisiota, kun varusteet on vimpan päälle. Olen ottanut tavoitteeksi juosta nopeammin, ja keinoiksi intervallitreenit. Spurtteja spurtteja, ja ei juuri ollenkaan hidasta hölköttelyä. Katsotaan kuinka homma puree. Toki lisäksi sitten kehonpainoharjottelua ja kahvakuulaa. Ja rullailua. Jos paikat vaikka pysyisi ehjinä tällä kertaa.

Työrintamalla on nyt suuret muutoksen tuulet kun alihankintasopimukseni Kotiapu Loisteelle päättyi. Ikävä tulee kaikkia Loisteen ihania asiakkaita. Mutta nyt on aika keskittyä uusiin asiakkaisiin ja uusiin juttuihin. Mutta ensin vähän lomailen, en joulunakaan pitänyt lomaa, joten hengähdystauko on tarpeen. Tosin ajatustyötä tässä lomallakin on tullut tehtyä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti